ASIAN SPOTLIGHT

fredag 1 okt kl 17:30ZitaKöp biljett
GET THE HELL OUT (TAIWAN)
Wang You-Wei, även känd som Mr. Nose Bleeding, arbetar som säkerhetsvakt på parlamentet. I andras ögon betraktas han som en obetydlig loser. En dag blir han involverad i en incident som gör att en av parlamentarikerna, Hsiung Ying-Ying, blir av med sitt jobb. Hsiung ber Wang att ersätta henne, på så vis går han från att vara en obetydlig loser till att bli en ny medlem i parlamentet. Under tiden sprider sig ett dödligt virus inne i parlamentet som förvandlar de smittade till zombies.

JUNK HEAD (JAPAN)
Mänskligheten upprätthåller sin fortlevnad genom genmanipulation, men är på väg att dö ut då människoarten tappar förmågan att reproducera sig. Klonerna som gjorde uppror för 1600 år sedan är numera kända som Marigans och härskar i den bottenlösa undre världen. Några av klonerna verkar ha blivit fertila och regeringen ser detta som en strimma av hopp och beslutar sig för att sända civila för att genomföra en ekologisk studie. Den utvalda för uppdraget, Parton, beger sig på ett äventyr genom underjordiska labyrinter som kryllar av monster, med siktet inställt på att rädda mänskligheten.

Takahide Hori studerade stop-motion på egen hand och tog 7 år av sitt liv för att skapa denna fantastiska och bisarra film. Missa inte chansen att se filmen på storduk!

----------------------------------

Filmerna visas i samarbete med Asiatiska Filmfestivalen.

Obs! Medlemspris gäller för Monsters of Film medlemmar och uppvisning av biljett eller festivalpass från Asiastiska Filmfestivalen.

Filmer