JUNK HEAD

1 okt kl 17:30ZitaFILMPAKETKöp biljettAlla filmer
1 okt kl 19:15Zita Köp biljettAlla filmer

Mänskligheten upprätthåller sin fortlevnad genom genmanipulation, men är på väg att dö ut då människoarten tappar förmågan att reproducera sig. Klonerna som gjorde uppror för 1600 år sedan är numera kända som Marigans och härskar i den bottenlösa undre världen. Några av klonerna verkar ha blivit fertila och regeringen ser detta som en strimma av hopp och beslutar sig för att sända civila för att genomföra en ekologisk studie. Den utvalda för uppdraget, Parton, beger sig på ett äventyr genom underjordiska labyrinter som kryllar av monster, med siktet inställt på att rädda mänskligheten.

Takahide Hori studerade stop-motion på egen hand och tog 7 år av sitt liv för att skapa denna fantastiska och bisarra film. Missa inte att se filmen på storduk!

 


FILMEN ÄR EN DEL AV PAKETET ASIAN SPOTLIGHT (Fredag 1/10 kl 17:30)
Det går att köpa filmbiljett enskilt eller hela paketet.
Läs mer i biljettinfon.

Obs! Medlemspris gäller för Monsters of Film medlemmar och uppvisning av biljett eller festivalpass från Asiastiska Filmfestivalen.

Glöm inte medlemskortet. Läs mer här: MEDLEMSKORT!

 

 

Visas i samarbete med asiatiska_filmfestivalen_2

Du kanske också gillar

Mänskligheten upprätthåller sin fortlevnad genom genmanipulation, men är på väg att dö ut då människoarten tappar förmågan att reproducera sig. Klonerna som gjorde uppror för 1600 år sedan är numera kända som Marigans och härskar i den bottenlösa undre världen. Några av klonerna verkar ha blivit fertila och regeringen ser detta som en strimma av […]

GET THE HELL OUT