Don’t Kill It

Föreställ er Dolph Lundgren som en demon-dödande, vaper-puffande mångreligiös cowboy hipster. Jepp, det är precis det han är i Mike Mendez nya splatterkomedi Don’t Kill It.

Dolph är Jebediah Woodley, nu på jakt efter en kroppshoppande demon som håller på att döda sig igenom en sömnig amerikansk småstad.

Klurig humor och tonvis med squibs är bara grädden på moset i denna charmiga rulle för vår svenska actionstjärna, kanske hans mest originella roll sedan Johnny Mnemonic. Liknande i stil med en av Mendez första filmer, splatterfesten The Convent, men mycket mer polerat, snyggt och med samma mängd gore och blod!

(FA)

KÖP BILJETT ENSKILT ELLER TILLSAMMANS MED DE ANDRA TVÅ FILMERNA I “SHRIEKING SATURDAY” – The Autopsy of Jane Doe + The Untamed + Don’t Kill It (90 kr st eller 250 kr för alla tre)

Trailer

Du kanske också gillar

Föreställ er Dolph Lundgren som en demon-dödande, vaper-puffande mångreligiös cowboy hipster. Jepp, det är precis det han är i Mike Mendez nya splatterkomedi Don’t Kill It. Dolph är Jebediah Woodley, nu på jakt efter en kroppshoppande demon som håller på att döda sig igenom en sömnig amerikansk småstad. Klurig humor och tonvis med squibs är […]

Swiss Army Man