Swiss Army Man

Paul Dano spelar huvudrollen som den förliste och sällskapstörstande Hank som en vacker dag ser en kropp spolas i land på stranden där han bosatt sig. Kroppen visar sig tillhöra den döda “Manny” (spelad av Daniel Radcliffe, mer känd som Harry Potter) som med säreget magiska krafter gör Hanks liv värt att leva igen, och tillsammans ger de sig ut på en resa för att rädda Hanks liv… och sinne.

(JH)

Roliga fakta:

  • En fejkversion av “Manny” gjordes för att användas i större delen av filmen, eftersom regissörerna inte trodde att Daniel Radcliffe skulle vilja spela död hela tiden, men han insisterade att vara med i varje tagning. Så dockan användes bara i de stunts som var för farliga för honom själv att delta i, men det var Radcliffe som kastade eller stod bakom dockan.
  • Paul Dano avslöjade i en intervju att han ville vara med i filmen efter att bara ha hört en-menings-handlingen av regissörerna efter att de berättat att de ville göra en film där “the first fart makes you laugh and the last fart makes you cry.”

Och glöm inte…  “If you don’t know Jurassic Park, you don’t know shit.”


INVIGNINGSFILM 2016


VÄLKOMNA till invigningen av Monsters of Films femårsjubileum!
Vi bjuder på fina överraskningar, gåvor, mingel, Daniel Radcliffe som lik och en sjudande efterfest tillsammans med SF-bokhandeln.

Dörrarna öppnas på Park (Sturegatan 18) kl 18:30, filmen startar 19:00. Efter filmen är det fest på Restaurang V50, precis bredvid SF-bokhandeln i Gamla Stan, med tävlingar, DJs, skräcktema och en hel hög överraskningar. Obs! Festlokalen har begränsat antal platser, så se till att ta dig dit direkt efter filmen så kommer du in.

BILJETT 140 SEK inkl presenter, mingel, film och efterfest

Trailer