Rupture

Renee (Noomi Rapace), en ensamstående mamma, kidnappas efter att hon funnit flera övervakningskameror i sitt hem. Tungt medicinerad vaknar hon upp i en lastbil som efter en lång resa tar henne till en mystisk byggnad som har förvandlats till ett provisoriskt sjukhus. Väl där upptäcker hon att hon inte är den enda tillfångatagna utan en del av ett större experiment. Ett experiment som är värre än vad hon någonsin hade kunnat föreställa sig.

Från regissören Steven Shainberg (Secretary) kommer scifi-rysaren Rupture med Noomi Rapace, Peter Stormare, Kerry Bishé och Lesley Manville i rollerna. Och bakom kameran ser vi vår favoritfotograf Karim Hussain (Antiviral, We Are Still Here) vilket bådar för makalösa bilder.

KÖP BILJETT ENSKILT ELLER TILLSAMMANS MED DE ANDRA TVÅ FILMERNA I “FRIGHTFUL FRIDAY” – Rupture + Ares + We Go On (90 kr st eller 250 kr för alla tre)

Trailer

Du kanske också gillar

ares
I Jean-Patrick Benes dystopiska värld ser vi Ola Rapace som en fighter sponsrad av läkemedelsindustrin, fullpumpad med de senaste drogerna. När hans syster råkar illa ut får han en chans att rädda henne, men givetvis är det mer på spel än vad det först verkar. I den franska filmtraditionen med realistiskt skådespeleri och en djupt cynisk […]

Ares