Ares

I Jean-Patrick Benes dystopiska värld ser vi Ola Rapace som en fighter sponsrad av läkemedelsindustrin, fullpumpad med de senaste drogerna. När hans syster råkar illa ut får han en chans att rädda henne, men givetvis är det mer på spel än vad det först verkar.

I den franska filmtraditionen med realistiskt skådespeleri och en djupt cynisk bild av stat och företag, är Ares verkligen den ultimata blandningen av typisk fighting-film och fransk neo-science fiction. Blodiga, brutala fighter, stenhård framtidssatir och mer jättelika futuristiska TV-skärmar än du kan räkna – denna har allt man behöver. Och vi är nog inte ensamma om att anse att Ola Rapace kommer att bli en stor actionstjärna efter den här rollen. Kom ihåg vart ni läste det först.

(FA)

KÖP BILJETT ENSKILT ELLER TILLSAMMANS MED DE ANDRA TVÅ FILMERNA I “FRIGHTFUL FRIDAY” – Rupture + Ares + We Go On (90 kr st eller 250 kr för alla tre)

Trailer

Du kanske också gillar

I Jean-Patrick Benes dystopiska värld ser vi Ola Rapace som en fighter sponsrad av läkemedelsindustrin, fullpumpad med de senaste drogerna. När hans syster råkar illa ut får han en chans att rädda henne, men givetvis är det mer på spel än vad det först verkar. I den franska filmtraditionen med realistiskt skådespeleri och en djupt cynisk […]

Karate Kill