Odjuret och hans lärling – filmfrukost med samtal

lördag 22 okt kl 10:30Indio Studios 
OBS! Biljett köps direkt på Bio Rio: http://fhp.nu/Rio/Kalendarium/Filmfrukost/FILMFRUKOST-ODJURET/

I odjurens värld Jutengai lever den vilda krigaren Kumatetsu som alla definitivt är rädda för, men ingen riktigt gillar eller respekterar. När odjurens kung bestämmer sig för att avgå, för att istället bli en gud, är Kumatetsu det naturliga valet att ta över då han och den ädla Iôzen är de starkaste odjuren i landet. Men Kumatetsu är så skygg och vresig att han aldrig ens lyckats ha en lärjunge, och innan han kan bevisa att han klarar av det kommer han inte vara ett seriöst val till tronen.

Under ett av sina strövtåg i den mänskliga världen stöter han på föräldralöse Ren på Tokyos gator. Kumatetsu gör honom till sin lärjunge och en osannolik vänskap tar sin början. En vänskap som tar Ren till en värld han aldrig ens vågat drömma om.

Från regissören av Wolf Children och The Girl Who Leapt Through Time. Studio Chizus fartfyllda animéäventyr passar alla åldrar och vid sidan av spännande martial arts-action påminner den om det allra mest viktiga i livet: vänskap, kärlek och att hitta sig själv och sin egen styrka i livet.

FRÅN 11 ÅR (från 7 år i målsmans sällskap)Visas som FILMFRUKOST inkl samtal om anime och manga, i samarbete med SF-bokhandeln (180/130 kr)

FilmGäst