Sissy

Sissy är en mörk och obehaglig skräckkomedi, som ger en satirisk inblick i hur sociala medier tenderar att skapa sina egna offer.

Cecilia och Emma var bästa vänner under tonåren, och ingenting skulle någonsin komma emellan dom. Ända tills Emmas nya vän Alex dök upp, och gör Cecilia till sitt nya mobboffer. När Cecilia i självförsvar ger igen lämnas Alex med svåra skador i sitt ansikte, vilket skapar en spricka i Cecilia och Emmas vänskap.
Ett decennium senare stöter de gamla bästa vännerna på varandra. Cecilia är numera en populär influencer på sociala medier, och blir trots allt som hänt medbjuden på Emmas möhippa ute i en avlägsen stuga på landet. Fast där ute tvingas hon nu umgås med sin gamla plågoande Alex från high-school, som efter alla år av ärrat ansikte nu fått smak för hämnd på sitt gamla mobboffer och gör “Sissy”s helg till ett rent helvete

Sissy är regissör/manusförfattaren/skådespelaren Hanna Barlows andra film, och hennes tidigare regidebut For Now tillsammans med regissören Kane Senes var nominerad till bästa film på ett antal olika filmfestivaler.

Visningar: 29/9 KL. 20.00 Zita Salong 1

Köp dina festivalbiljetter här!