ROAR

18 sep kl 23:00ZitaFILMPAKETKöp biljettAlla filmer
19 sep kl 01:00Zita Köp biljettAlla filmer

Såg ni Tiger King på Netflix? Här är ett annat exempel på vad som händer när galna amerikaner tror de kan mästra med världens största kattdjur.

En djurskötare har på sin savannranch en uppsjö av tigrar, lejon, pantrar och leoparder. En uppsjö, det kan inte betonas nog. När hans familj kommer på besök (fru, söner och dotter) har djuren fått en knäpp, och börjar anfalla.

Om ni trodde att Tippi Hedren hade det jobbigt med fjäderfäna i Hitchcocks Fåglarna så kommer ni att bli helt överrumplade av de enorma massor av vilda kattdjur som hon och Melanie Griffith får kämpa mot i denna mycket märkliga film. Actionraffel och vilda djur helt på riktigt och nästan alla i produktionen skadades av vilddjuren vid någon punkt under inspelningen, även fotografen (senare regissören till Speed) Jan de Bont som fick sy ihop sitt huvud med 220 stygn! Det tog Marshall fem år att spela in filmen och ytterligare fyra för att sammanställa spektaklet, och visst är det en imponerande bedrift.

Bonus trivia: Anton LaVeys lejon Togare spelar en av de viktiga rollerna.


FILMEN ÄR EN DEL AV PAKETET GRINDHOUSE NIGHT (med start fredag 18/9 kl 23) och kan endast köpas som samlad biljett.

Obs! Glöm inte medlemskortet. Läs mer här: MEDLEMSKORT!

Du kanske också gillar

HardTicket_012
VISAS EXKLUSIVT I 35 MM! Regissören Andy Sidaris uppfann den s.k. ”Honey Shot”, dvs när kamerorna på sportevenemang riktar in sig specifikt på vackra kvinnor i publiken eller på cheerleaders. Att han sedan tog detta grepp, blandade det med ett gäng playboymodeller, actionfilmsklichéer, fumlig kung-fu, överdrivet våld och en hel del naket i en sensationsfylld […]

HARD TICKET TO HAWAII


vampyros
Legendaren Jesús Franco gör äntligen MoF-debut med denna mästerliga och märkliga skräck-thriller-erotik-mysterie-hybrid. Under ett besök på en exotisk nattklubb faller Linda Westinghouse (svenskan Ewa Strömberg) pladask för en av de exotiska dansöserna. Under en resa till Anatolia möter hon Grevinnan Nadine Carody (Soledad Miranda), som hon inser var dansösen hon beskådat och blivit besatt av. […]

VAMPYROS LESBOS