Project Wolf Hunting

Fredag den 28 april klockan 19 på Klarabiografen förhandsvisar – Monsters of Film den blodiga och splatterfestliga Project Wolf Hunting.

Project Wolf Hunting är en intensivt actionladdad och mycket våldsam upplevelse. Effektmakarna använde 2,5 ton fejkblod under inspelningen. Något som syns i de fontäner av rött vilka får kombattanterna att halka runt i skeppets korridorer. De väl koreograferade stridssekvenserna skruvar hela tiden upp spänningen, tempot och dödstalen. Project Wolf Hunting är rå, röjig underhållning som liknats vid att trycka ned tjugo grindhouserullar i en köksmixer och toppa allt med extra blod. Effekten av den potent röda smoothien är en ren adrenalinkick!

En fångtransport från Filippinerna till Sydkorea blir till helvetet på jorden när fångarna bryter sina bojor och börjar slakta polisstyrkan som vaktar dem. Det gamla lastfartyget blir skådeplats för scener av besinningslöst våld. Blodet rinner över tak, väggar och golv i de trånga utrymmena. Men som om hämningslösa psykopater inte var nog så bär skeppet på en ännu dödligare last. När den släpps fri slår en redan desperat situation över i rent vansinne. Kommer någon klara sig levande från detta blodbesudlade inferno?

Till visningen unikt, har vi tagit fram en exklusiv poster i begränsad upplaga som endast kommer att delas ut till filmvisningens besökare. Vi kommer även se till så att det finns snacks och dryck till alla besökare så att vi kan gotta oss till denna blodfest. För att smälta in mer i filmen kör vi på tema rött, den bäst röd-eller orangeklädda i Project Wolf Hunting anda kommer vinna ett pris. För inspiration kan ni kika på bilderna nedan. 

Biljetter finns att köpa här och medlemskap finns att köpa här.

Vi ses den 28e april på Klarabiografen för årets blodigaste dag.