Panik i byn

En galen och surrealistisk korsning av Toy Story, Monty Python och SvampBob Fyrkant.  De märkligaste 75 minuterna du någonsin kommer att se!

De kom. De såg. De fick panik. Även plastleksaker har sina bekymmer. När Cowboy, Indian och Häst en dag vaknar och märker att deras husväggar har stulits av tjyvaktiga amfibiemutanter slungas de ut på ett kaotiskt äventyr som tar dem till jordens medelpunkt, över frusen tundra med gigantiska pingvinrobotar, ner i en parallell undervattensvärld och tillbaka igen. Så välkommen hem till Byn, här råder fullständig PANIK!

Som en färgsprakande mix mellan Pingu och South Park är den belgiska Panik i Byn en fullständigt galen stop motion-trip som tog publiken i Cannes med storm. Filmen baseras på den belgiska kultserien med samma namn, signerad de två animationsundren Stéphane Aubier och Vincent Patar, ett par som vunnit oändligt många priser för sina verk. Deras lekfulla visioner har blivit ett fenomen som letat sig in i hjärtat hos belgare, fransmän, engelsmän, amerikaner, barn och vuxna och finns också i serie- och bokform.

 

Visning: 21/10 kl. 12:00 Klarabiografen

Köp dina biljetter här!

Visas även i Monsters Online i samarbete med Draken Film. Läs mer här!