Caught in time – FILMFRUKOST

Gangstergäng, poliser och pistoler till årets filmfrukost! Caught in Time är som om Heat möter Hong Kong-klassikern The Killer!

Första dagen på nya jobbet hamnar polisen Zhong Cheng mitt i en stöt mot en juvelerarbutik. Eagle-gänget som ligger bakom rånet är mycket skickliga, fullkomligt hänsynslösa och bryr sig inte om vem som hamnar i korselden. De lyckas med lätthet undfly polisen när stöten är klar. Bakom sig lämnar de en förbannad Cheng som blir besatt av att gripa ledaren Zhang Sun och hans hejdukar. Åren går och allt fler rapporter om ligans mordiska framfart hörs i media. Cheng jobbar på utan att ge sig. Till slut får han upp ett spår. Allt pekar på att tiden är inne för en slutgiltig uppgörelse.

Filmen är baserad på en rad brott begångna av Zhang Jun, en rånare och seriemördare som var verksam i Kina under nittiotalet och som tillsammans med sina hantlangare dödade 28 människor och skadade 23 under sina räder. Caught in Time är actionladdad och effektivt berättad med många blinkningar till klassisk Hong Kong-action. Tänk John Woo, tänk Ringo Lam. Tänk Caught in Time.


Starta din festivalsöndag med en god frukost och en fet Hong-Kong-rulle!

I biljettpriset ingår visningen av actionrullen Caught in Time på Bio Rio och frukost bestående av lyxig macka, te eller kaffe, juice och frukt.

Visning: 15/10 kl. 11:00 Bio Rio. Frukost från kl. 11:00, filmen börjar kl. 11:15.

Köp dina biljetter här!

Visas även i Monsters Online i samarbete med Draken Film. Läs mer här!