Beyond the Gates

När två bröder återförenas i sin försvunne pappas videobutik, finner de ett mystiskt VHS-brädspel. Nyfikna trycker de på play-knappen, och plötsligt befinner de sig i en interdimensionell mardrömsvärld där deras pappas själ har fastnat. Enda sättet att rädda honom är att avsluta spelet, men varje drag betyder att någon förlorar… sitt liv!

Beyond the Gates är en regidebut av den unge Jackson Stewart som också skrivit filmens manus tillsammans med Stephen Scarlata, producenten till Jodorowsky’s Dune. Filmen är en 1980- och 90-talsdoftande hyllning till video-erans glansdagar med blinkningar till skräckklassiker som Phantasm, The Beyond och kanske framför allt Videodrome. Förbered er på grym elektromusik, kasettbandsnostalgi, videobutiksspökerier och kultiga biroller. Just press play and pray!

(ERR)

OBS! OBS! FILMEN VISAS SOM EN DEL AV SEMINARIET “SATANIC PANIC”, fast på SÖNDAG 23 OKT kl 12:00 på Klarabiografen
Filmen skulle ha visats direkt efter seminariet, men pga lokalproblem blir det separat visning. B
Samma biljett gäller som för seminariet SATANIC PANIC (så se till att spara den) totalt 90 sek: BILJETT

Trailer

Du kanske också gillar

När två bröder återförenas i sin försvunne pappas videobutik, finner de ett mystiskt VHS-brädspel. Nyfikna trycker de på play-knappen, och plötsligt befinner de sig i en interdimensionell mardrömsvärld där deras pappas själ har fastnat. Enda sättet att rädda honom är att avsluta spelet, men varje drag betyder att någon förlorar… sitt liv! Beyond the Gates […]

Trash Fire