2019: The New Barbarians – DOUBLE BILL – HEDERSGÄST

Galna psykopater, avhuggna huvuden och slow motion-explosioner i Castellaris fantastiska trash-apokalypsfilm från 1982

Året är 2019 och kärnvapenkrigen har ödelagt världen – endast ett fåtal har överlevt apokalypsen. Pansarbestyckade bilar och motorcyklar plöjer fram i det gyllene landskapet. De är Tempelbröderna – ett sällskap sadistiska bödlar anfört av One (George Eastman) som ser sigsjälva som hämndens präster. I deras ögon är ingen oskyldig till världens död och således bör alla också bestraffas med döden.

De enda som står i vägen för ondskans framfart är vapenbröderna Scorpion (Giancarlo Prete) och Nadir (Fred Williamson) – två starka överlevare som kommer till de värnlösas undsättning, bland dem Alma (Anna ”Miss Italy 1977” Kanakis). Två hjältar som bevarat ett uns av humanitet och i en tid av kaos är de enda som kan ge världen en ny morgondag…

Under 80-talets våg av Efter Katastrofen-filmer var Enzo G Castellari en av de mest produktiva. 2019: New Barbarians är fullspäckad av häftig musik av Claudio Simonetti (Goblin) och bjuder på underhållning i absolut toppklass!

Visningen gästas av Enzo G Castellari.

Postapokalyptisk double bill
Vi kommer visa Castellaris postapokalyptiska 1990-The Bronx Warriors och 2019 – The New Barbarians direkt efter varandra och i närvaro av mästaren Enzo G Castellari i egen hög person. Biljetten gäller för båda filmerna.

Visning: 14/10 kl. 16:00 Bio Rio

Köp dina biljetter här!