Invigningsgala på onsdag!


IMORGON INVIGS SJÄTTE UPPLAGAN AV MONSTERS OF FILM.
FILMFESTIVALEN BJUDER IN TILL INVIGNINGSGALA MED SVERIGEPREMIÄR AV LEATHERFACE, TOBE HOOPER-HYLLNING & FEST. SKRÄCKDIRIGENTEN ORVAR SÄFSTRÖM STÅR FÖR MUSIKEN.

LEATHERFACE ÖPPNAR FESTIVALEN!
Årets upplaga av Stockholms genrefilmfestival Monsters of Film invigs med pompa och ståt under onsdagen, och årets invigningsfilm är ingen mindre än Alexandre Bustillos och Julien Maurys prequel Leatherface, som har Sverigepremiär exklusivt på Monsters of Film. I samband med visningen passar vi också på att hylla nyligen bortgångne Tobe Hooper – skapare och fader av förlagan och skräckklassikern Motorsågsmassakern. Vi bjuder också på härligt mingel, motorsågsmys och en superfin goodiebag.

FEST! ORVAR SÄFSTRÖM SPELAR MUSIK!
Efter filmen bjuds det in till fest på Vurmas festlokal, tvärs över gatan från Biograf Sture. Där utlovas rusiga drycker, skräckfotohörna, mingel, kuslig stämning och musik fram till midnatt med ingen mindre än Orvar Säfström vid DJ-rodret.

MONSTER-TATUERING!
Missa inte heller att passa på att tatuera dig (kanske Monsters of Films logga?) hos Ingela på Airbrush Skräck Tattoos, som är på plats på efterfesten.

Pris 200 kr. I priset ingår Sverigepremiären av filmen Leatherface på Biografen Sture, goodiebag och efterfest med ett glas bubbel på Vurma (Birger Jarlsgatan 36) där The Horror-Orvar Säfström spelar skivor.

Onsdag 4/10 kl 20:00, Biografen Sture, Birger Jarlsgatan 41a
Läs mer om invigningsfilmen och köp biljett här!