Invigning 2017-10-04 20:00

onsdag 4 okt kl 20:00Sture 
VÄLKOMNA TILL INVIGNINGEN AV MONSTERS OF FILM 2017!

Nu bjuder vi in alla till invigning av årets festival med gåvor, gäster, fest och framför allt film! Årets invigningsfilm är ingen mindre än Alexandre Bustillos och Julien Maurys prequel Leatherface, som visas exklusivt på Monsters of Film. I samband med visningen passar vi också på att hylla nyligen bortgångne Tobe Hooper – skapare och fader av förlagan och skräckklassikern Motorsågsmassakern.

Efter filmen bjuder vi in till fest på Vurmas festlokal, tvärs över gatan från Biograf Sture. Där utlovas dryck, mingel, musik och en och annan överraskning fram till midnatt. Varmt välkomna!

Pris 200 kr. I priset ingår Sverigepremiären av filmen Leatherface på Biografen Sture, goodiebag, finfin överraskning och efterfest med ett glas bubbel på Vurma (Birger Jarlsgatan 36).

Film

leatherface-web
INVIGNINGSFILM 50-talets södra USA. Fyra ungdomar flyr från ett mentalsjukhus med en kidnappad sjuksköterska. Två av pojkarna är bröderna Bud och Jackson Sawyer som omhändertagits efter en ”olycka” där Sheriffens dotter omkommit. Nu jagas de hetsigt av sheriffen som vill skipa rättvisa. Men Sawyer-familjen jävlas man inte med utan vidare. Historien leder oss fram till […]

Leatherface