Women in Horror 2018 – program och biljetter!


Årets Women in Horror-staty är nu helt avtäckt, och med det är även biljetterna släppta.

Utöver de redan släppta långfilmerna (Sargad, Revenge, M.F.A och Let the Corpses Tan) kommer Final Girls Berlin hit med sitt showcase av det bästa av de bästa kortfilmerna gjorda av kvinnliga filmskapare samt pratar mer om sitt arbete och sin festival. Och så kommer vi att ha ett utlovat och djuplodande samtal om kvinnlig hämnd, baserat på den uppsjö av filmer som kommit på sistone och så klart samhällsdebatten kring kvinnliga kroppar och sexuellt våld.

Programmet i sin helhet hittar du här, under FILM OCH PROGRAM —> www.monstersoffilm.se/festivaler/women-in-horror-2018

Biljetter finns till försäljning via Tickster eller direkt här på vår hemsida. Nytt för i år är att vi inte kräver medlemskap, men är du medlem (sedan tidigare eller blir i samband med Women in Horror) i Monsters of Film får du en finfin rabatt både på enskilda biljetter och paketpriset.

Vi hoppas att ni får ett par fantastiska och upplyftande filmdagar i den kvinnliga skräckens ära den 24-25 februari på Klarabiografen.
Vi ses där!


Women in Horror är en del av Monsters of Film.
Arrangeras i samarbete med distributionsbolaget Njutafilms, ABF Stockholm, Kulturhuset Stadsteatern Klarabiografen och Women in Horror Month (international)