Tack för i år!


TACK FÖR I ÅR!

Affischerna är nedtagna, popcornet är uppsopat och filmkopiorna packade. Festivalen är slut för denna gång och vi vill tacka alla fantastiska besökare, volontärer, samarbetspartners, maskinister, biografpersonal, gäster, deltagare, jurymedlemmar och sponsorer som gjort festivalen möjlig. Vi är så glada för alla uppmuntrande tillrop och att vi ytterligare ett år lyckades koka ihop en festival för alla oss som gillar det bisarra, surrealistiska, fantastiska, skrämmande och knasiga. TACK! NI ÄR BÄST!

MONSTERS OF FILM FIRAR JUL
Har ni som vi festivalblues, ska ni dock inte misströsta, för vi är tillbaka redan i december med en liten julspecialare – och vi kan utlova riktigt rödfärgad stämning! Så behåll era medlemskort och kom på årets mysigaste julfirande. Håll utkik på våra sociala medier för kommande event.

KOLLA BILDER FRÅN FESTIVALEN
Vår fantastiska fotograf var framme med kameran under festivalens mest intressanta delar och knäppte kort så fingrarna blev blodiga.
Se ett axplock av festivalbilderna här: https://www.facebook.com/pg/monstersoffilm/photos

ETT STORT TACK TILL ALLA SOM KOM TILL VÅR FESTIVAL – HOPPAS VI SES I DECEMBER!


Psst – FESTIVAL ON DEMAND fortsätter ett tag till
Blev du kanske sjuk? Missade du fantastiska Killing Ground, Kuso eller Mansfield 66/67? Somnade du under Street Trash? Eller är du sugen på att se Hellraiser 2+3 efter originalfilmen? Misströsta inte – festivalen fortsätter on demand! På sfanytime.com/monstersoffilm kan du se ett antal av årets festivalfilmer som biovisats under festivalen – samt en hel drös bonusfilmer för en billig penning, bekvämt hemma i soffan.

 

BILD: Vinnare Monsters of Film Official Selection Short Film Award 2017
Dead Horses
av Anna Solanas & Marc Riba