Monsters of Film 2017 – de första titlarna klara


Festivalen avslöjar de första spikade titlarna

Sommaren går mot sitt slut och vi närmar oss på allvar festivalsäsong! Vi kan nu med med glädje avslöja ett par första smakprov av vad som komma skall på årets festival.

Cult of Chucky
Don Mancinis ökända docka är tillbaka och förärar festivalen med sin närvaro på storduk – helt unrated. Bästa Brad Dourif gestaltar ännu än gång Chuckys röst, som nästan blivit ett trademark i skräckfilmens värld. I sitt sällskap har han sin dotter Fiona Dourif och även Jennifer Tilly återkommer till den kultserien. Visas endast på bio på Monsters of Film i Stockholm – så passa på att uppleva små ben på stor duk! Se trailern här!

Killing Ground
Denna australiensiska vildmarksfilm har fått såväl festivalarrangörer och publiken att skrika av skräck och har flitigt turnérat på genrefilmsfestivalerna världen runt. Programledningen anser det vara en av de otäckaste överlevnadsfilmerna de sett. Se trailern här!

Grindhouse Night
Monsters of Film har jobbat hårt på att snoka upp ett gäng riktigt bra kultklassiker från den gamla video-eran och kör något vi drömt om länge – en regelrätt grindhouse-natt! Den tappre som orkar stanna hela natten lång har dessutom chansen att vinna finfina priser. 1 natt, 3 filmer, supermånga koppar kaffe! Kämpa nu fans!

Vi kommer snart avslöja fler programpunkter och filmer. För att inte missa några uppdateringar rekommenderar vi att ni går med i vårt Facebook-event här!

Vi ses i oktober!
Glad sensommar önskar hela Monsters of Film-teamet

cult-of-chucky-poster