Monsters on Demand


SKRÄCKEN KOMMER HEM TILL DIG

Monsters of Film erbjuder i ett exklusivt samarbete med SF Anytime, Njutafilms och Studio S Entertainment ett urval av årets festivalfilmer. Förutom nyheter och kultklassiker som visas på vita duken under festivaldagarna erbjuds dessutom bonusfilmer som endast kan ses hos SF Anytime.

Vi hälsar därför alla som inte har möjlighet att besöka festivalen – eller vill ha mer – välkomna att delta i vår bekväma hemma-festival. På mobilen, plattan eller datorn!

Filmerna är tillgängliga hos SF Anytime fr.o.m. måndag 14 oktober 2019sfanytime.com/monstersoffilm.com. Pris från 29 kr/st.

Se hela utbudet för Monsters on Demand nedan, eller på :
sfanytime.com/monstersoffilm

HAIL SATAN? – visas på festivalen
Dokumentär om ett gäng ateistiska provokatörer som använder Satan som symbol för att utmana den kristna högern i USA.
SATANIC PANIC – visas på festivalen
Ett pizzabud råkar hamna mitt i en satanisk ritual i ett av stadens mer välbärgade områden.
kuso-mofvod ANTRUM – visas på festivalen
En mytomspunnen film som sägs vara ”den dödligaste film som någonsin gjorts. Vågar du se den?
REBORN – exklusivt bara på SF Anytime
Ett dött foster väcks till liv med elektrokinetiska krafter och kidnappas av bårhuspersonal. Men på sin 16-årsdag bestämmer hon sig för att hitta sina riktiga föräldrar.
THE CONVENT – exklusivt bara på SF Anytime
En ung flicka på 1600-talet räddas från en säker död av en överstenunna. Men klostret hon fått som fristad innehåller inget gott och snart får hon även kämpa för sin själs räddning.
THE PREY – exklusivt bara på SF Anytime
En kinesisk polis är under täckmantel i djungeln när han tillfångatas och fängslas. Snart inser han att han bara är en pjäs i ett spel för rika och uttråkade jägare, som vill skjuta riktigt storvilt.
DRAUG – bara på SF Anytime
Hälsingland på 1000-talet och en missionär med följe försvinner mystiskt. De sökande inser snart att något mörkt, urgammalt och ont väntar i de djupa skogarna.
SVART CIRKEL – visades på festivalen 2018, exklusivt SF Anytime 2019
Två systrar återfinner varandra tack vare en hypnos-LP från 70-talet, men den för också med sig högst oväntade biverkningar när dubbelgångare tar fysisk form och ämnar ta över deras liv. Endast hypnotisören (Christina Lindberg) kan stoppa händelserna – hon som gjorde skivan.
PIECES – KLASSIKER – visas också på festivalen
Klassisk splatterskräck från 1982 om en galen troféjägare i Boston som går bärsärk utrustad med motorsåg.
SPÖKSNUBBEN I SKRUBBEN – KLASSIKER – visas också på festivalen
Troma-favorit med det fulaste monstret i filmhistorien, som gömmer sig i vanliga människors garderober. Missa inte Paul Walker och Fergie i denna 80-talsklassiker!