Monsters of Vod


SKRÄCKEN KOMMER HEM TILL DIG

I dessa nya tider erbjuder vi ett exklusivt samarbete med SF Anytime, Njutafilms och Studio S Entertainment ett urval av årets festivalfilmer. Förutom nyheter och kultklassiker som visas på vita duken under festivaldagarna erbjuds dessutom bonusfilmer som endast kan ses hos SF Anytime. Totalt TJUGOFYRA (24) filmer!

Vi hälsar därför alla som inte har möjlighet att besöka festivalen – eller vill ha mer – välkomna att delta i vår bekväma hemma-festival. På mobilen, plattan eller datorn!

Filmerna är tillgängliga hos SF Anytime fr.o.m. måndag 14 september 2020sfanytime.com/monstersoffilm.com. Pris från 29 kr/st.

Se hela utbudet för Monsters of VOD nedan, eller på :
sfanytime.com/monstersoffilm

THIRST   –> visas också på festivalen
Hulda blir anklagad för det brutala mordet på sin bror, men bevisen är svaga och hon släpps ut, i kylan, utan någonstans att ta vägen. Då ser hon hur några råbarkade män ger sig på en äldre herre i en gränd och rusar för att hjälpa honom. Det visar sig dock vara en uråldrig vampyr och som tack återupplivar han Huldas bror. Men det skulle han nog inte ha gjort.
YUMMY  –> visas också på festivalen
Ett ungt par reser till en östeuropeisk klinik för plastikkirurgi. Medan damerna gör sitt vandrar pojkvännen iväg och hittar en fastspänd kvinna på ett operationsbord. Han släpper loss henne. För sent inser han att hon är patient zero i ett vansinnigt experiment och att han nu har orsakat ett utbrott som kommer att göra alla till blodtörstiga zombier.
ROAR  (klassiker) —> visas också på festivalen
En forskare lever tillsammans med hundratals djur på sin farm i ett afrikanskt land. När hans familj kommer på besök från USA är han bortrest – och de har ingen aning om att huset är smockfullt med hungriga rovdjur! En film där all jakt, alla bett och alla klösningar är 100% på riktigt!
kuso-mofvod THE DEAD ONES – exklusivt bara på Monsters of VOD
Fyra ungdomar har fått kvarsittning under sommaren och ska städa skolan som är i total kaos. Men de är inte ensamma. Ett makabert gäng liknande Apokalypsens fyra ryttare jagar dem genom de ödsliga korridorerna för att tvinga ungdomarna att återuppleva trauman och det förflutna.
HE’S OUT THERE – exklusivt bara på Monsters of VOD
Laura och hennes familj brukar semestra i ett ensligt hus vid en sjö, men är ständigt övervakade. En gång blir maken försenad och hon är ensam i huset med sina döttrar, och en mystisk bok. En bok som berättar allt om en mystisk figur i skuggorna och allt han ska utsätta dem för…
CLIFTON HILL – exklusivt bara på Monsters of VOD
Efter att hennes mor gått bort återvänder Abby till sin hemstad, och börjar hemsökas av minnesfragment om att hon som barn bevittnat en kidnappning. Men vad har det egentligen med henne att göra?
SANTA SANGREexklusivt bara på Monsters of VOD
Cirkusbarnet Fenix blir vittne till en brutal och bestialisk händelse i familjen och blir skickad till mentalsjukhus. År senare övertalar hans mor honom att återvända till världen och hjälpa henne med hennes bisarra nattklubbsakt, och mord.
DEEP RED – specialvisning på Monsters of VOD
I Dario Argentos första mästerverk börjar allt med ett mord och ett barnskrik. Ett medium ser i en seans hur någon i den nära omgivningen är skyldig, men blir kallblodigt mördad i sitt eget hem. En granne ser mordet och bestämmer sig för att hitta mördaren.
MS.45 – specialvisning på Monsters of VOD
Dövstumma Thana blir våldtagen och misshandlad av två män, vid upprepade tillfällen. Men nästa gång hon ger sig ut har hon med sig sin nya kompis .45-revolvern. Inte bara för att skydda sig själv, utan för att leta upp alla manliga kräk som förtjänar att dö.
DEERSKIN – specialvisning på Monsters of VOD
Medelålderskrisande Georges köper en fransprydd hjortskinnsjacka och ger sig, tillsammans med den lokala bartendern tillika filmaren Denise, ut på en turné vars enda mål är att utplåna all konkurrens och uppnå världsherravälde. För jackan.
THE CURSE OF VALBURGA – specialvisning på Monsters of VOD
Två bröder har hittat ett sätt att lura turister på pengar: de säger att ett närliggande hus är hemsökt av Greve Draculas ande. Men när turisterna börjar dö som flugor visar det sig snart att huset de valt ut bär på andra hemligheter.
BLOOD QUANTUM – specialvisning på Monsters of VOD
När de döda återuppstår som zombier utanför det isolerade Mi’kmaq-reservatet visar det sig snart att urinvånarna är immuna mot farsoten. Nu söker sig omvärlden till dem för skydd, men kan de rädda mänskligheten?
BIT – specialvisning på Monsters of VOD
På sommarsemester i Los Angeles möter Laurel ett gäng queerfeministiska vampyrer vars enda mål är att rensa gatorna från våldsamma män som letar kvinnliga offer.
A ROUGH DRAFT – specialvisning på Monsters of VOD
En dataspelsdesigner i Moskva får sin identitet raderad, för att istället vakta den portal som håller samman alla de parallella världar som existerar i vårt universum. Av författaren till succén “Night Watch”.
VAMPIRE CLAY – specialvisning på Monsters of VOD
När en hög av modellera på en konstskola blir besatt av en ond demon och börjar terrorisera studenterna där fylls deras vardag med fasa, blod och mycket absurditeter.
BLOODLINE – specialvisning på Monsters of VOD
För Evan är familjen viktigast i livet. Men inte bara sin egen familj. Genom sitt jobb som studievägledare nystar han fram missförhållanden hos sina elever och ger sig på jakt efter förövande föräldrar.
BLISS – specialvisning på Monsters of VOD
Konstnären Dora har hamnat i en svacka, både med skapandet och ekonomin. Men en ny hallucinogen drog ger henne en nytändning. Problemet är bara att det kommer med en bieffekt. En bieffekt som bara kan stillas av blod.
CONTRACTED – specialvisning på Monsters of VOD
Samantha blir uppraggad av en kille på en fest och vaknar dagen efter med svår bakfylleångest. Symptomen blir värre och snart misstänker hon att hon fått en könssjukdom av killen. Men när hennes hår och naglar börjar ramla av inser hon att det nog är något värre än så.
EAT – specialvisning på Monsters of VOD
Novella kämpar för att bli skådespelerska i Los Angeles, men känner sig pressad. Hon är runt 30 och har inte haft en roll på tre år och fyller sin tid med meningslösa provspelningar och sena nattklubbskvällar. Dessutom har hon utvecklat ovanan att tugga på delar av sin kropp. Och nu kan hon inte sluta!
ANTIVIRAL – specialvisning på Monsters of VOD
Syd March arbetar på en klinik som säljer kändisars replikerade virus till fans, för att ge en känsla av samhörighet med dessas kroppar. Men i hemlighet har han också hittat ett sätt att smuggla ut provrör med blod för att sälja på svarta marknaden.
THE BOOK OF BIRDIE – specialvisning på Monsters of VOD
Tonårsflickan Birdie blir placerad i ett kloster i hopp om att hon ska komma på rätt vägar och tankar. Men hennes groteska tankar och blodiga hallucinationer ökar och hon bestämmer sig för att försöka förstå vad de vill henne. Är hennes visioner gudomliga eller kommer de från mörka makter?
DEATHGASM – specialvisning på Monsters of VOD
Metal-killen Brodie och hans kompis Zakk råkar hitta ett musikstycke som sägs ge total makt till den som spelar det. Men det åkallar också ett urgammalt och ont väsen som hotar att förstöra allts existens och tar deras familjemedlemmar i besittning.
VAMPYRVIDAR – specialvisning på Monsters of VOD
Trött på sitt monotona liv ber den 33-årige ungkarlen Vidar Herren om att något ska hända, och Herren är inte sen att svara. I nästa ögonblick vaknar Vidar som mörkrets furste och hans tradiga liv är ett minne blott. Men livet som blodtörstig vampyr är inte bara en dans på rosor.
WHAT WE DO IN THE SHADOWS – specialvisning på Monsters of VOD
I den här filmen får vi följa de fyra vampyrerna som delar på ett hus i Wellington, Nya Zeeland. Vi får följa deras vardagsbestyr med allt från vems tur det är att diska till vem som ska städa upp efter senaste blodsoffret. Allt går sin stilla gång tills de träffar Nick och Stu.
En vampyrmockumentär av Taika Waititi (Thor: Ragnarök) och Jemaine Clement (Flight of the Conchords), och vinnare av Monsters of Films publikpris för ett antal år sedan.