Lediga tjänster


 

TJÄNSTERNA TILLSATTA
Tack för era ansökningar.


FESTIVALASSISTENT
Att vara festivalen och projektledaren behjälplig.
Tar hand om festivalens praktiska detaljer och fullföljer planering och program, både inför festivalen och på plats. Det kan vara allt från att fylla på kataloger hos biografer och kaféer till att skriva filmtexter och hålla kontakt med filmproducenter. A till Ö.
Arbetstid: Deltid augusti-oktober
Arvode utgår


PRESSASSISTENT
Assisterar presschefen med att lägga upp nyheter i sociala medier, göra och skriva nyhetsutskick under festivalveckorna och hjälpa till på plats under festivalen med allehanda pressärenden.
Arbetstid: Två veckor innan och under festivalen, halvtid
Arvode utgår


FILMKOORDINATOR
Ansvarar för filmernas väg från producent/bolag till biograf, och tillbaka igen. Format, frakt, teknik och koordination är här A och O.
Arbetstid: Två veckor, ca heltid, utspritt över aug-okt.
Arvode utgår


VOLONTÄRANSVARIG
Samlar in volontärer till festivalen och koordinerar dessa gällande uppgifter, scheman och passande ansvarsområde. Är även ansvarig för försäljning (biljetter, filmer, merch) på plats. Ytterst ansvarig för bemanningen av festivalen.
Arbetstid: Två veckor – 1 vecka totalt utspritt över sept-okt + 1 vecka heltid under festivalen.
Arvode utgår


GÄSTANSVARIG
Ansvarig för och agerar kontakt med våra gäster, internationell jury och paneldeltagare. Koordinerar boende, resor, möten och sammankomster – innan, under och efter festivaldagarna. Bra om du har körkort och bil, men inte ett krav. God kännedom om Stockholm är dock ett måste.
Arbetstid: Två veckor – 1 vecka totalt utspritt över sept-okt + 1 vecka heltid under festivalen.
Arvode utgår


Utöver att få vara en del av Monsters of Film erbjuder vi dig möjligheten att se våra filmer GRATIS, träffa spännande personer inom skräckbranschen och agera från insidan på en filmfestival. Och världens viktigaste t-shirt förstås! Just det, samtliga tjänster är arvoderade, mer eller mindre, beroende på tidsåtgång och betydenhet.

Skicka CV och presentation samt några ord om varför DU skulle passa bra i vårt team, till info@monstersoffilm.se