Biljetter


BILJETTER

BILJETTER UTE NU!

 

Medlemskort 100 kr*
För att kunna besöka festivalens visningar behöver du vara medlem. Medlemskortet kostar 100kr och kan köpas via festivalens biljettsida, eller direkt i biograferna. Medlemskapet ger dig förmånliga priser till samtliga visningar under festivalen och bidrar till att festivalen fungerar effektivt för alla, året om. Medlemskapet är personligt.

*Om du bara vill gå på någon enstaka film, och av någon anledning inte vill lösa fullt medlemskap, kan du köpa filmbiljett med tillfälligt medlemskap, med ett prispåslag om 40 kr.

OBS! Invigningsfilm, film på Capitol och Skärisbiografen, seminarier och workshop kräver ej medlemskort.

Festivalbiljett 100 kr*
Alla filmer som inte räknas som ”special” i något avseende.

Invigningsbiljett 200 kr
Invigningen inkluderar filmen Come to Daddy på Bio Rio, ett glas gott, goodiebag och fet efterfest på Bar Brooklyn.

INSTÄNGD – i en grotta! 200 kr
Superspeciell eventvisning av The Descent – i en faktisk grotta! Inget för klaustrofobiker. Bar och snacks finns på plats.

THE DEVIL’S HORROR NIGHT: 260 kr*
Inkluderar de tre filmer som visas på lördag kväll på Zita, med start 20:00
Filmer: Satanic Panic, Extra Ordinary, Antrum

GRINDHOUSE NIGHT: 250 kr*
Fyra härliga gamla grindhouse-filmer under en hel natt: The Hidden, Pieces, The Satanic Rites of Dracula och Monster in the Closet (Spöksnubben i skrubben)!
BONUS: i närvaro av och med presentation av regissören till The Hidden, mr JACK SHOLDER!

WE ARE SATAN’S PEOPLE – film och satanspanel 120kr*
Visning av dokumentärfilmen Hail Satan? i närvaro av regissör och producent SAMT ett panelsamtal om djävulen som populärkulturell symbol med specialgästerna Mia Makila – konstnär och Per Faxneld – akademiker.

Filmfrukost: MONSTERS ARE QUEER 2 – THE ELM STREET EDITION 240 kr*
Inkluderar dokumentären Scream, Queen! My Nightmare on Elm Street + Terror på Elm Street 2: Freddys hämnd + samtal om franchisen och tematiken tillsammans med regissören JACK SHOLDER, författaren MATS STRANDBERG och debattören GABRIELLE DE BOURG.

Avslutningsfilm 150 kr*
Avser avslutningsfilmen The Golden Glove samt avslöjande av vinnaren i Official Short Film Selection, och kanske någon liten överraskning.

Kortfilmspaket: 80 kr*
Avser visningen av våra femton tävlande bidrag i Official Short Film Selection, i närvaro av vår internationella jury.

Workshop: 175 kr
Avser workshoppen om ljudeffekter och stämning i skräckfilm i ABFs lokaler. Anmälan sker direkt till ABF: veronica.lagermanlindblom@abf.se

OBS!
För biljetter till Night of the Demon, Legenden – mörkrets härskare och den skandinaviska premiären av Achoura med regissörsbesök på Bio Capitol hänvisar vi till Capitols biljettförsäljning på capitolbio.se. Priser ligger mellan 160, 190, 210 beroende på var man väljer att sitta i salongen. Multichoice!

Vi visar skolbio och film för barn på Skärisbiografen.
För biljetter till de offentliga barn- och ungdomsvisningarna av Paranorman och Nosferatu hänvisar vi till Skärisbiografens biljettförsäljning: kulturhusetstadsteatern.se/Skarisbiografen. Priset är 50 kr per biljett. Skolbiovisningarna bokas endast av skolor.
Vid frågor kontakta festivalen via e-post: info@monstersoffilm.se

*OM du bara vill gå på någon enstaka film, och av någon anledning inte vill lösa fullt medlemskap, kan du köpa en biljett med tillfälligt medlemskap, med ett påslag på 40 kr.

 

———

Monsters of Film lämnar aldrig ut uppgifter till andra parter.

OBS! Vi återbetalar inte biljetter. Köpt är köpt.
Men byt gärna i forumet på facebook eller via Ticksters bytestjänst.