Monsters on Demand


SF ANYTIME & MONSTERS OF FILM ANORDNAR ONLINEFESTIVAL

Monsters of Film arrangerar nu åter igen ett exklusivt VOD-samarbete med SF Anytime för den som vill ha festival hemma i soffan. I samarbete med Njutafilms och Studio S Entertainment kan filmfantaster avnjuta ett stort urval av årets festivalfilmer på streamingtjänsten från och med 2 oktober. Förutom nyheter och kultklassiker som visas på den stora duken under festivaldagarna, erbjuds dessutom bonusfilmer som endast kan ses hos SF Anytime.

Monsters of Film hälsar därmed alla välkomna till SF Anytimes egna festivalsektion. Där kan den som inte har möjlighet att närvara vid festivalen (eller den som vill ha mer av det goda) att se ett stort urval av årets festivalfilmer bekvämt hemma i soffan, på mobilen, plattan, tv:n eller datorn. Ett unikt tillfälle att frossa i festival- och genrefilm när du vill!

Filmerna är tillgängliga hos SF Anytime fr.o.m. måndag 2 oktober 2017 på sfanytime.com/monstersoffilm.com. Pris från 29 kr/st.

Se hela utbudet för Monsters on Demand nedan, eller på :
sfanytime.com/monstersoffilm

THE BOOK OF BIRDIE – visas på festivalen
Birdie är en annorlunda tonåring som satts på kloster för sina märkliga och groteska hallucinationer som ökar stadigt. Hon bestämmer sig för att försöka förstå om hennes visioner kommer från något gudomligt eller har ursprung i mörka makter.
KILLING GROUND – visas på festivalen
Ian och Sam åker ut i den australiensiska vildmarken för att campa och få lite ensamtid. De hittar en isolerad och vacker plats vid en liten sjö som verkar perfekt. Men idyllen förvandlas till mardröm när två jägare dyker upp.
kuso-mofvod KUSO – visas på festivalen
Ett syskonpar, Lucio och Fauna, driver runt i en förlorad stad i sökandet efter mat och husrum. De tar sig in i en byggnad där de möter en äldre man som ger dem ett farligt erbjudande om mörker, destruktivitet och lusta.
MANSFIELD 66/67 – visas på festivalen
Dokumentären som granskar de olika rykten som florerat kring filmstjärnan Jayne Mansfields död. Avled hon på grund av en förbannelse efter hennes påstådda romantiska affär med Anton LaVey, överhuvudet för den sataniska kyrkan? Eller var det helt enkelt en olycka?
SERPENT – visas på festivalen
Adam och Gwynneth beger sig ut i vildmarken för några efterlängtade dagar av frid för kropp och själ. Men när de vaknar i sitt tält är de inte längre ensamma – de har sällskap av en svart mamba, världens farligaste reptil!
HELLRAISER – visas på festivalen
Nicolas och hans mor befinner sig på en ö bebodd enbart av kvinnor och unga pojkar. Men vad är det som händer med de unga pojkarna som flyttas till öns sjukhus? Och vad kommer hända när han själv flyttas dit?
RABID – visas på festivalen
David Cronenbergs klassiker! Efter en plastikoperation vaknar Rose upp med ett mystiskt fallosliknande föremål i armhålan. Föremålet visar sig ha ett omättligt behov av att suga människoblod, med den olyckliga påföljden att en zombieapokalyps snart är på gång för fullt!
STREET TRASH – visas på festivalen
Det är inte hjärtan som smälter när New Yorks luffare faller för brännvinet “Tenafy Viper” – det är hela kroppar! Street Trash är en av 1980-talets mer obskyra pärlor. Med sin kombination av bisarra humor, specialeffekter och skildring av samhället, är den en självklar kultklassiker.
ESCAPE FROM CANNIBAL FARM – exklusivt på SF Anytime
Familjen Harver åker på weekendresa till landsbygden. Mitt i allt dyker en galen man med motorsåg upp. De blir de tillfångatagna och satta bakom lås och bom i en mänsklig köttfarm, där det blir både hackat och malet.
IBIZA UNDEAD – exklusivt på SF Anytime
Tre kompisar drar till Ibiza påsemester. De hamnar på en märklig klubb där dragplåstren är zombier! Spännande och roligt, ända tills Jim råkar släppa lös alla levande döda. Snart är det total kalabalik och ingen på partyön går säker. Helvetet är nära!
LUST – exklusivt på SF Anytime
Norsk skräckfilm som fått skräckpubliken att ta sig till de norska biograferna och skrämmas halvt från vettet. Med svenska Magdalena From Delis i huvudrollen som den plågade författaren Lisa Rostorp.
TONIGHT SHE COMES – exklusivt på SF Anytime
När en flicka försvinner i skogen ger sig hennes vänner ut för att leta efter henne. Men något förföljer dem. Och det är inte bara de galna bondlurkarna som bor i den lilla stugan vid sjön. Något mycket ondare är ute efter dem – allihop.
HELLBOUND: HELLRAISER 2 – exklusivt på SF Anytime
Efter de hemska upplevelserna i första filmen vistas nu Kirsty på mentalsjukhus. Överläkaren har dock en ond plan som han genomför: Att återuppliva Julia genom den blodiga madrassen hon dog på. Porten till helvetet öppnas igen, och en ny kamp uppstår.
HELLRAISER III: HELL ON EARTH – exklusivt på SF Anytime
Pinhead lyckas återfå kontroll och börjar med hjälp av en oförsiktig nattklubbsägare på nytt jaga själar till helvetet. En reporter börjar undersöka mysteriet för att försöka skicka tillbaka Pinhead och hans här till helvetet.
BIRTH OF THE LIVING DEAD – Årets Romerohyllning
Dokumentären Birth of the Living Dead ger oss hela historien kring hur en ung George A Romero samlade ihop ett osannolikt team för att skapa filmhistoria, mer känd som Night of the Living Dead.