Odjuret och hans lärling

OBS! BILJETT KÖPS DIREKT PÅ BIO RIO – —-> HÄR!

I odjurens värld Jutengai lever den vilda krigaren Kumatetsu som alla definitivt är rädda för, men ingen riktigt gillar eller respekterar. När odjurens kung bestämmer sig för att avgå, för att istället bli en gud, är Kumatetsu det naturliga valet att ta över då han och den ädla Iôzen är de starkaste odjuren i landet. Men Kumatetsu är så skygg och vresig att han aldrig ens lyckats ha en lärjunge, och innan han kan bevisa att han klarar av det kommer han inte vara ett seriöst val till tronen.

Under ett av sina strövtåg i den mänskliga världen stöter han på föräldralöse Ren på Tokyos gator. Kumatetsu gör honom till sin lärjunge och en osannolik vänskap tar sin början. En vänskap som tar Ren till en värld han aldrig ens vågat drömma om.

Från regissören av Wolf Children och The Girl Who Leapt Through Time. Studio Chizus fartfyllda animéäventyr passar alla åldrar och vid sidan av spännande martial arts-action påminner den om det allra mest viktiga i livet: vänskap, kärlek och att hitta sig själv och sin egen styrka i livet.

FRÅN 11 ÅR

 

Visas som FILMFRUKOST inkl samtal om anime och manga, i samarbete med SF-bokhandeln

Trailer

https://www.youtube.com/channel/UCRuJMENPfFiMYoqCXleDLLQ&showinfo=0

Du kanske också gillar

fortheloveofspock_still02
Många trekkies har Spock som favoritkaraktär, något Leonard Nimoys son tog fasta på lagom till Star Treks 50-årsjubileum, och trots Nimoys död förra året hann dokumentären bli klar i tid. Här får vi se hur karaktären växte fram i allt från öron och ögonbryn till hälsningen och anledningen till hans återhållsamma framtoning. Men det är […]

For the Love of Spock


mysterietislackbay
Sommaren 1910 har flera turister försvunnit spårlöst kring kanalkustens vidsträckta stränder. De udda polisinspektörerna Machins och Malfoys jakt i fallet leder dem till Slack Bay, en avlägsen och minst sagt underlig plats som bara blir tillgängligt när tidvattnet är lågt. Hit kommer en av de sista borgarfamiljerna, Van Peteghem, för att spendera sommaren sida vid […]

Mysteriet i Slack Bay