Don’t Kill It

Föreställ er Dolph Lundgren som en demon-dödande, vaper-puffande mångreligiös cowboy hipster. Jepp, det är precis det han är i Mike Mendez nya splatterkomedi Don’t Kill It.

Dolph är Jebediah Woodley, nu på jakt efter en kroppshoppande demon som håller på att döda sig igenom en sömnig amerikansk småstad.

Klurig humor och tonvis med squibs är bara grädden på moset i denna charmiga rulle för vår svenska actionstjärna, kanske hans mest originella roll sedan Johnny Mnemonic. Liknande i stil med en av Mendez första filmer, splatterfesten The Convent, men mycket mer polerat, snyggt och med samma mängd gore och blod!

(FA)

KÖP BILJETT ENSKILT ELLER TILLSAMMANS MED DE ANDRA TVÅ FILMERNA I “SHRIEKING SATURDAY” – The Autopsy of Jane Doe + The Untamed + Don’t Kill It (90 kr st eller 250 kr för alla tre)

Trailer

Du kanske också gillar

swissarmyman_trailer1
Paul Dano spelar huvudrollen som den förliste och sällskapstörstande Hank som en vacker dag ser en kropp spolas i land på stranden där han bosatt sig. Kroppen visar sig tillhöra den döda “Manny” (spelad av Daniel Radcliffe, mer känd som Harry Potter) som med säreget magiska krafter gör Hanks liv värt att leva igen, och […]

Swiss Army Man