Biljetter och program släppta!


Äntligen är programmet och biljetterna släppta, och vi kan stolt meddela att Steven Kostanskis PSYCHO GOREMAN inviger årets festival!

Vi har, som meddelats tidigare, världens bästa specialvisning med LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN i Blackebergs gymnasium inkl en vandringstur i filmen och bokens fotspår.

Årets klassiker är inga mindre än FROM DUSK TILL DAWN och BRAM STOKERS DRACULA, som kan avnjutas under måndag 14/9 och tisdag 15/9 på finfina Bio Capitol .

För nattugglorna blir det Grindhouse Night med Francos VAMPYROS LESBOS, skandalomsusade ROAR och Andy Sedaris HARD TICKET TO HAWAII som visas exklusivt på 35mm!

Vi har också två specialvisningar på årets tema med regissörer på besök: skandinavisk premiär av isländska queer-vampyr-komedin THIRST (Þorsti) och Sveriges första vampyrfilm FROSTBITEN från 2006.

Lördagens Horror Night inleds med ovan nämnda Frostbiten och fortsätter med amerikanska hatbrott-goes-kult-skräckisen SPIRAL för att avslutas med belgiska plastikkirurgi-zombier i YUMMY.

I belgiska Zoé Wittocks JUMBO får vi titta närmare på objektumsexualitet i kärleken mellan en ung kvinna och en nöjesfältsattraktion.

Årets filmprogram avslutas med punkrockiga monsterfesten UNCLE PECKERHEAD, där ett punkband hittar en något speciell turnéroadie.

Annat kul på festivalen:

* Monsters of VOD – där vi i samarbete med SF Anytime, Njutafilms, Studio S Entertainment och NonStop Entertainment även erbjuder ett stort antal filmer online (VOD-programmer presenteras på måndag 24/9)
* Internationell kortfilmstävling
* Seminarium: Rädslan för blodet!
* Speeddejting med skräckfans
* Monsters on Tour
* Monstermässa med merch och film
och mycket mycket mer!

PROGRAM, INFORMATION OCH BILJETTER HITTAR DU HÄR PÅ VÅR HEMSIDA.
BILJETTER kan du också hitta direkt här: TICKSTERS MONSTERSIDA